Zelf leren schilderen

Wat heeft de nep sla bij de slager te maken met kleuren mengen?

En wat is de overeenkomst tussen mayonaise en sommige soorten olieverf?

 

Lees het in mijn eerste boek. Een boek over zelf schilderen. Het heet DIY (Do It Yourself) Schilderen. In tien lessen leer je alles over de basis van het schilderen. Maar het belangrijkste is, dat je bij iedere les ook opdrachten krijgt. Eenvoudige opdrachten die je nog beter laten zien en ervaren wat je in theorie geleerd hebt. Je begint bij de basis: tekenen in perspectief. Aan het einde van het boek weet je precies hoe je in stappen een schilderij ontwerpt, schildert en afwerkt.

 

Met de juiste tips en een stukje basiskennis, is iedereen in staat om een leuk schilderij te maken en plezier te beleven aan schilderen. In DIY Schilderen vind je al die tips en basiskennis en je krijgt er gratis extra hulp en inspiratie bij op de Facebook pagina.

 

Het boek telt 108 pagina's en is volledig in kleur gedrukt op 160 grams papier. Het is 196x260x21 mm groot en genaaid en gelijmd in een hardcover. Voor 37 euro krijg jje het boek thuis gestuurd.

 

 

Bestel nu jouw eigen boek!

 

Je kunt DIY Schilderen online bestellen en betalen.

Klik hier.

Schilderles in Pijnacker of Voorburg

Op maandag en dinsdag geef ik schilderlessen op verschillende tijden en locaties. Deze lessen zijn voor beginners en gevorderden.

 

Het lesgeven vind ik een waardevolle aanvulling op mijn werk als beeldend kunstenaar. Misschien klinkt het raar, maar ik leer soms ook weer van cursisten. Daarbij vind ik het niet belangrijk of een cursist een groot talent heeft, belangrijker is dat die persoon de liefde voor het schilderen ontdekt. Want die passie, die breng ik graag over.

 

Alle schilderlessen die ik geef, zijn groepslessen waarbij meestal vrij wordt gewerkt. Iedere cursist wordt intensief begeleid op zijn/haar eigen niveau. Regelmatig wordt er gewerkt naar een thema of is er speciale aandacht voor technische aspecten. Op deze manier worden cursisten gestimuleerd te experimenteren en kunnen zij kennis maken met andere (voor hen onbekende) technieken.

 

 Kom ook schilderen!

 

Wil je schilderles volgen? Vul dan via bovenstaande link je naam en e-mail adres in. Je krijgt dan bericht als er plek vrij komt. Daarnaast krijg je ook als eerste uitnodigingen voor exposities, vrijkaarten voor kunstbeurzen en krijg je toegang tot de speciale downloads op deze website.